Pages

Monday, December 9, 2013

Avslöja dina energi Hogs med el Bildskärmar



Det är svårt att veta mycket kraft till måttlig när man inte vet i vilken utsträckning du utnyttjar . För de flesta av oss , det viktigaste uppgifter vi får är det som införs i vår månad till månad elräkningar . Tänk dig ett scenario där du kan få ner till maskinnivåoch lösa vilken mängd kraft som kilowatt är , utan tvekan förbrukat . Alternativt bedövande bättre , förutsatt att du förstod vad som tolkas för att så långt som verkliga dollarkostnader- du kan vara utrustad för att bosätta sig på bättre val om hur och när man använder kraft förbrukar apparater .

Svaret är som el -skärmar . Dessa praktiska mekanismer tillåter dig att mäta vilken mängd kraft är uttömda av allt som går på ström . Här är det sätt på vilket det motsvarar förväntningarna : du bädda in montering av enheten som du behöver för att mäta i strömskärmen. Du ansluter sedan ström skärmen i den elektriska fastsättning . Du kan få ögonblick fakta om volt , ampere och watt slukade . Det finns vissa modeller av el Bildskärmar åtkomlig finns idag med olika egenskaper och nivåer av objekt att mäta makt utnyttjande .

En enastående bland de vanligaste märkena tillgängliga är Döda en Watt nivåvakt avloppstank från P3 . Deras viktigaste modell , Kill a Watt P4400 egenskaper en LCD show som avslöjar för dig vilken mängd många kilowattimmar ständigt förbrukat och ger dig en chans att bränna igenom spänning ( volt ) , strömstyrka ( ampere ) , effekt ( watt ) , line återfall ( Hz ) , och kraften siffra ( Va) för den enhet som kontrolleras. Att gå utöver , extrapolerar Kill A Watt Ez Elektricitet skärm P4460 -modellen informationen med målet att du kan uppskatta användas av vecka , månad och år .

Eed s Watts Up Meter arbete på ett jämförande sätt till P3 Kill a Watt bildskärmar , i att du ansluter din gadget till strömskärmen för att få utnyttjande detalj . När de däremot är Eed Watts Up meters kapacitet för att ge dig en chans till modul dina nytta priser med målet att du kan avgöra vilken mängd som gör som verkliga kostnader . Standardmodellen , Watts Up 57777 kan beräkna kombinerat utnyttjande och kostnaden för den följda gadget förutsatt att dess vänstra ansluten till för en tid av tid . Den Watts Up Pro 99333 modellen kan lagra stack information för en vecka eller månad och kan laddas ner till en maskin och undersökas vidare med Watts Up Pro programmering . Den primära distinktionen mellan Pro modellen och Watts Up Pro / es 82756 modell är att den senare kan lagra två gånger volymen av information.

Blue Lines effektmonitorer tar efter ett alternativt system för att spåra din pågående maktutnyttjande. Du har två segment med detta resultat : en sensor och en skärm . Sensorn ansluter till din elmätare som placeras utanför hemmet . Med hjälp av en fjärrkontroll informationsöverföring motsvarar sensorn med LCD show som kan upptäckas var som helst . Den överför äkta uppgifter om kilowatt användning . Genom att ange din nytta takt , kan denna uppfinnings resultat även fastställa vilken mängd din makt hämtar dig . Genom undersökningen kräver din ständiga och kombinerade kraften , kan du bosätta sig på bättre upplysta val om att utnyttja kraft allt mer skickligt .

No comments:

Post a Comment