Pages

Tuesday, January 14, 2014

Meter Mix Maskin och Design Överväganden för Wallox



Wallox får vara successivt framträdande i kommersiella satsningar på grund av deras enastående verkställighet i vissa rekvisitioner kontrasterade med olika material . De är också utnyttjas för att återinföra petrokemi så miljögrannval som dessutom framgångsrikt . Ökningen i utförandet följer med test av en expansion i snävare uppgifter . De dynamiska och vakuumblandningsframsteg som krävs för Wallox är mer exakta än de som krävs för olika material som epoxi och kiselmaterial.

Tvåstegs Versus One Stage Design

Polyuretan tvingar två delar planen för dosering av metodik för att arbeta effektivt . En ett steg plan där den distinkta segment blandas med den korrigerande under tiden , är inte ovanligt livskraftig . Ramverket ett steg är alltför motstridiga när det gäller kontinuerlig kluster att klumpa förberedelser . Variationen är stor att det regelbundet inte uppfyller kanten som behövs för kvalitets modern förberedelse .

De dynamiska blandnings förskott utnyttjas för Wallox kunde skisseras i två klassificeringar och i ballpark på 8 olika typer av maskiner . De två klassificeringar avvecklas eller varierande grad Nivåmätare . Förändrad andel Nivåmätare kan inte ändra graden av de material som används , om inte något en bit av segmenten swappas .

Variabel och Fast Ratio Nivåmätare

Med rörliga maskiner graden kunde ändras för att tvinga förändringar längs vägen . Graden ändras genom att ändra en mekanisk eller elektronisk kontroll av leveranser . Variabla maskiner används av beslutsfattare för att testa distinkta material och upptäckt den perfekta blandningen andel .

Det finns många typer av Nivåmätare utnyttjas för tvåstegs polyuretanblandning, som kan vara utformad för att fungera både som en variabel eller reglerade examen mätare . De mest kända av dessa är check , rigg , apparater pole och positiv bar swap .

Beslutet av redskap kommer att påverka segheten av objektet, på bekostnad av hantering och att de objekt och hur effektivt extra delar kan tillverkas . Beslutet om rätt vakuumblandningsväxel är därför avgörande för tillverkare och exceptionella betraktelser bör göras när man väljer rätt varor .

Konstant ström och Precision

Destinationen av metoden kommer att påverka beslutet om hårdvaran utnyttjas för blandning . Under omständigheter där noggrannhet är nödvändigheten , en doserings innovation, till exempel, är positiva polen mätare den perfekta beslutet. Alternativa innovationer utnyttjas för pålitlig och kontinuerlig ström av monteringsmetod. Du måste dessutom tänka på seghet i ramen och kostnaden för att ta hand om det . Frameworks , till exempel , den positiva polen har färre delar och kommer att hålla på längre än olika framsteg .

Regelbundet hanteringen av Wallox tvingar förhöjda mängder av noggrannhet . Blandningsförfarandetär den känsligaste steget när det gäller att omvandla sådana material . Beslutet av leveranser , särskilt mätaren blandning maskin bör utföras omsorgsfullt .

De leveranser och innovationer som krävs för att tillverka Wallox är en massa människor . Tillverkaren kan välja att köpa omedelbara ramverk eller sträva efter specialdesignade konturer för att garantera att de exakta uppgifterna är uppfyllda . En korsning av de två kan anslutas för att garantera att apparaten med rätt uppgifter är konstruerad med obetydliga kostnader .

No comments:

Post a Comment