Pages

Monday, July 22, 2013

Perusing kraftmätare korrekt



Varje hem, om det i stads-eller förorts omgivning, har en nyfiken låda på ena sidan. All kraft som detta hem slukar rör sig genom denna behållare, som är känd som en kraft mätare. En kraft mätare används för att mäta mått av elkraft hyresgästerna i hemmet slukar, vanligen på en månad till månad stiftelse. Den läsningen åtgärden staterna används av kraften organisationen att fastställa vilka belopp köparna av deras objekt är skyldig dem vid målgång i varje månad.

Makt är en grundläggande del av det avancerade planet, utnyttjas för allt från kylare till maskiner. Utan makt, kanske många individer hamna hårt tryck en gång till artonhundratalet, före Thomas Edison lyste upp New York med strålande ljus. En sådan vital kraft försörjning måste medvetet mätas med ett visst slutmål utnyttjas rätt, och det är det som mätare gör. Den Nivåmätare och kilowattimme mätaren normalt används av organisationer för laddning bostäder.

Det finns två typer av force meter, enkla och avancerade. Knuten hur gammalt huset är, är den gadget utnyttjas normalt enkel. Enkelt i detta sammanhang innebär i princip mekanisk, så mätaren beräknar kraft avläsning på grunden av mekaniska delar, till exempel utrustar och tidtagare.

Sannerligen, i mer rutinerade hem och på detta sätt mer avancerade i Nivåmätare, enkla mätare är mycket korrekt. En del av tiden, bör mätaren repareras. Bara en förberedd expert kan reparera en elektrisk kontroll ordentligt. Ingen kund är lika bra som någonsin försöka reparera en meter på egen hand: risk för extrema skador är alltför otroligt.

En enkel sort består av fem rattar av nio siffror. Var och en av dessa rattar har en pekare som oupphörligen vänder. För att läsa denna typ av mätare, i huvudsak notera positionerna för de fem pekare. Detta kan tyckas oförutsägbara, men det är tillmötesgående att minnas att varje ratten hänger på på ratten till den momentana höger. På detta sätt, till exempel i händelse av att en urtavla är mellan två siffror, ta en gåskarl på ratten åt höger.

I händelse av att ratten är ännu inte förbi noll utnyttja mer blygsamma i de två numren ratten till vänster är mellan. Med antagande av att ratten har passerat noll, utnyttja den större av de två numren. Perusing en datoriserad kraftsmätare är distinkt, som ett substitut för fem rattar, finns ett rakt avancerad avläsning som uttrycker mått av kraft som används till dags dato. Använda den senaste månadens uppgifter, kan den elektriska organisationen fastställa summan shoppare skyldig.

Perusing elmätare är enkla om den bästa möjliga system är känt. Elektriska Nivåmätare bistånd kunder och leverantörer övervaka effektutnyttjande allt mer framgångsrikt.

No comments:

Post a Comment